Meike Beukering

 

Mijn naam is Meike Beukering, Gz psycholoog (BIG 79063299225).

Ik ben afgestudeerd psycholoog aan de Universiteit van Utrecht.

In mijn enthousiasme en bevlogenheid over mijn vak, over de cognitieve gedragstherapie, en het geven van traumabehandelingen, ben ik een eigen praktijk begonnen in 2009. De praktijk is sinds de start aangesloten bij Mentaal Beter en werkt nauw samen met de psychologenpraktijk Van den Elshout (neven-vestiging) te Vlaardingen.

Ik werk sinds 2000 met veel plezier in de GGZ. Eerst heb ik 2 jaar gewerkt bij (wat nu heet) 'Expertise Centrum Diagnostiek' te Zeist waar ik full time Psychodiagnostiek (test onderzoek) heb gedaan bij alle soorten problematiek, van neuropsychologisch onderzoek tot uitgebreid persoonlijkheidsonderzoek. Vervolgens heb ik 14 jaar gewerkt bij GGZ Rivierduinen, locatie Alphen aan den Rijn (2003-2017). In deze periode heb ik mij verder bekwaamd in Cognitieve Gedragstherapie en EMDR. Sinds 2018 ben ik in opleiding tot Schematherapeut, en ben ik erg enthousiast geraakt in de mogelijkheden van deze therapievorm, of combinatie van therapieën.

Ik behandel volwassenen die last hebben van alle klachten in de vorm van angst of dwang, onzekerheid of zelfbeeldproblematiek, somberheid/depressiviteit, trauma's, boosheid en agressie, problemen in de omgang met andere mensen of worstelen met de gevolgen van andere nare, ingrijpende gebeurtenissen. Vaak hebben mensen last van persoonlijkheidsproblematiek. Ik ben iemand die houdt van uitdagingen. Elk mens is uniek en voor mij een uitdaging om samen uit te snappen hoe het bij diegene werkt.

Met name de invloed van (nare) ervaringen op (alle) huidige klachten en problematiek heeft mijn interesse gegrepen. Ik werk met behulp van een duidelijke, evidence based methode (cognitieve gedragstherapie, EMDR en interventies vanuit Schematherapie).

Registraties: GZ-psycholoog (BIG 79063299225), Cognitief gedragstherapeut (VGCt), EMDR Practitioner Europe (VEN). Sinds november 2018 aspirant lid Schematherapie.

Ik ben werkzaam op dinsdag, donderdag en vrijdag. 

E-mail: mb@ppbeukering.nl

Telefoon: 06-46192979

 

Let op:

Aanmeldingen graag via het Contactformulier (onder 'contact' op deze website). Voor eventuele vragen over aanmeldingen kunt u terecht bij onze Aanmelding en Oproeplijstcoördinator (info@ppbeukering.nl of 06-17001217) 

Afmeldingen (en verdere correspondentie) graag bij uw desbetreffende behandelaar of contactpersoon.