Maarten Pauwels

 

Mijn naam is Maarten Pauwels, Gz psycholoog (BIG 19916842925)

Ik ben in Leiden afgestudeerd en heb eerst een aantal jaar als psycholoog in een revalidatiecentrum gewerkt, waar ik ben opgeleid tot GZ-psycholoog. Daarna heb ik bij een instelling voor verslavingszorg gewerkt en daar heb ik ervaring heb opgedaan met verschillende psychologische behandelingen zoals cognitieve gedragstherapie, motiverende gespreksvoering, schematherapie en EMDR. Sinds 2017 werk ik bij Psychologenpraktijk Beukering. 

Ik behandel volwassenen met verschillende psychische klachten zoals angstklachten, stemmingsproblemen/depressiviteit, een negatief zelfbeeld en/of problemen in het omgaan met andere mensen. Voor mij is het als psycholoog erg belangrijk om mij aan te sluiten bij de behoeften en vragen van degene die hulp vraagt, zodat je samen kunt zoeken wat er nodig is om je klachten te verminderen, je weer beter te gaan voelen en weer je eigen leven te leiden.

 

Naast individuele behandelingen geef ik ook graag groepsbehandelingen en trainingen. 

 

Registraties: GZ-psycholoog (BIG 19916842925), senior schematherapeut (Register Schematherapie), EMDR Practitioner Europe (VEN), cognitief gedragstherapeut in opleiding (VGCt), 

 

Ik ben werkzaam op: dinsdag (oneven weken), woensdag, donderdag en vrijdag.

E-mail: mailto:mp@psychologenpraktijkbeukering.nl

Telefoon: 06-25 05 35 88