Inez Woudstra

 

Mijn naam is Inez Woudstra, psycholoog in opleiding tot Gz psycholoog.

Inmiddels heb ik vanaf 2008 geruime ervaring op gedaan in de GGZ. De behandelmethoden waar ik de voorkeur aan geef en in opgeleid ben, zijn met name Cognitieve gedragstherapie, EMDR (trauma behandeling), Mindfulness en technieken vanuit ACT (Acceptance and Commitment Therapy). Dit heb ik voornamelijk in individuele trajecten toegepast bij mensen die zich aanmelden met onder andere spanningsklachten, stemmingsklachten, uiteenlopende angsten, chronische onverklaarbare/ psychosomatische klachten en persoonlijkheidsproblematiek. Daarnaast heb ik ook ervaring met relatietherapie, systeemgesprekken en groepen.

Ik werk sinds 2016 met veel plezier bij PPB en geef naast individuele behandeling ook graag groepen en trainingen.

Ik vind plezier in mijn werk door samen met mensen hun mentale toestanden te onderzoeken, te sparren en een spiegel voor te houden wat er ter plekke gebeurd in een sessie. Dit doe ik vanuit kennis van behandelmethoden en vooral door oog te hebben voor de persoon. Kwaliteit kunnen leveren vind ik zeer belangrijk, wat dat betreft zal ik nooit uitgeleerd zijn en blijf ik me verdiepen in mijn vakgebied. 

Ik ben werkzaam op woensdag, donderdag en vrijdag.

E-mail:  iw@ppbeukering.nl

Telefoon: 06-11 85 5 000.

Naast mijn werk als behandelaar ben ik coordinator Ehealth binnen PPB. Naast individuele behandelingen is er een zeer breed scala aan internet modules die wij als aanvuling op de behandeling kunnen aanbieden. Voor eventuele vragen kunt u bij mij terecht (zowel cliënten als verwijzers).