Basis-psycholoog Volwassenen

Wij zoeken voor onze Psychologenpraktijk Beukering (PPB) in Alphen aan den Rijn per heden een GZ-PSYCHOLOOG

Ben je een enthousiaste psycholoog met al de nodige ervaring vind je het leuk om een zelfstandige functie als behandelaar te bekleden binnen PPB?  Vind je het leuk om je verder te ontwikkelen? Ben je daarnaast klantgericht en vind je het ook een uitdaging om de praktijk verder mee op en uit te bouwen? Kom dan werken voor PPB!

 

OVER PPB

PPB is aangesloten bij Mentaal Beter, een toonaangevende, landelijke organisatie voor de GB-GGZ en S-GGZ. PPB is een zich verder ontwikkelende praktijk en werkt nauw samen met de ‘Psychologenpraktijk van den Elshout’ te Vlaardingen, een nevenvestiging.

Wij hebben vooral enthousiasme, een positieve instelling, maar ook gedrevenheid voor deskundigheid en klantgerichtheid hoog in het vaandel staan. Door deze sfeer onder de medewerkers zijn wij in staat de beste zorg te bieden.

Onze praktijk is door de RINO erkend als opleidingsplek voor de GZ-opleiding.

NAAR WIE ZIJN WE OP ZOEK?

Wij zoeken een bij ons team passende collega, met affiniteit voor cognitieve gedragstherapie en EMDR. Als psycholoog verricht je diagnostiek en geef je behandelingen aan cliënten met een breed scala aan psychische klachten. Je evalueert de behandelingen en verzorgt de verslagen. Je neemt deel aan werkoverleg en intervisie. Tevens draag je zorg voor je eigen professionele ontwikkeling (volgen van supervisie, volgen van cursus en/of vervolgopleiding).  

Ben je daarnaast doortastend, sociaal handig en kun je goed zelfstandig werken, dan zijn we op zoek naar jou!

OVER WELKE FUNCTIE-EISEN BESCHIK JE?

 • Je bent een ervaren psycholoog met minimaal 2 á 3 jaar relevante werkervaring;
 • Je bent een innovatieve behandelaar met visie op de zorg en je wilt bijdragen aan de ontwikkeling van onze behandelprogramma’s;
 • Je bent secuur, flexibel en zelfstandig;
 • Je hebt affiniteit met zowel individuele therapie, als ook groepstherapie;
 • Je herkent je in onze kernwaarden: Persoonlijk, Duidelijk, Doelgericht en Actief Samenwerken;
 • Je beschikt over heldere schriftelijke en mondelinge communicatievaardigheden;
 • Het is een pré als je reeds ervaring hebt in werken in de basis GGZ en de basisopleiding CGT hebt gevolgd
 •  

WAT KUNNEN WE JOU BIEDEN?

Voor ons is plezierig werken erg belangrijk. We bieden je een dynamische werkomgeving in een enthousiast team waar ruimte bestaat voor eigen initiatief. Je ontvangt een bruto maandsalaris conform cao-ggz. Daarnaast bieden we een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket.  

 

INTERESSE? SOLLICITEER DIRECT!

Heb je interesse en denk je dat je goed zou passen binnen PPB, solliciteer dan direct door je motivatie met CV naar  mb@ppbeukering.nl te sturen. Voor verdere informatie zie de website www.psychologenpraktijkbeukering.nl of bel met Meike Beukering, tel.  06-46192979

 

 

Daarnaast zoeken wij ook nog:

GZ-psycholoog Volwassenen

Wij zoeken voor onze Psychologenpraktijk Beukering (PPB) in Alphen aan den Rijn per heden een GZ-PSYCHOLOOG

Ben je BIG-geregistreerd GZ-psycholoog en vind je het leuk om een zelfstandige functie als behandelaar te bekleden binnen PPB?  Vind je het leuk om als werkbegeleider collega’s te begeleiden die in opleiding zijn voor GZ-psycholoog? Ben je daarnaast klantgericht en vind je het ook een uitdaging om de praktijk verder mee op en uit te bouwen? Kom dan werken voor PPB!

OVER PPB

PPB is een groeiende praktijk die is aangesloten bij Mentaal Beter, een toonaangevende, landelijke organisatie voor de GB-GGZ en S-GGZ. PPB werkt nauw samen met de ‘Psychologenpraktijk van den Elshout’ te Vlaardingen, een neven-vestiging.

Wij hebben vooral enthousiasme, maar ook gedrevenheid voor deskundigheid en klantgerichtheid hoog in het vaandel staan. Door deze sfeer onder de medewerkers zijn wij in staat de beste zorg te bieden.

NAAR WIE ZIJN WE OP ZOEK?

Wij zoeken een bij ons team passende collega, met affiniteit voor cognitieve gedragstherapie, schematherapie en EMDR. Als Gz-psycholoog verricht je diagnostiek en geef je behandelingen aan cliënten met een breed scala aan psychische klachten. Je evalueert de behandelingen en verzorgt de verslagen. Je neemt deel en levert een bijdrage aan werkoverleg en supervisie. Tevens draag je zorg voor je eigen professionele ontwikkeling.  Als ervaren therapeut begeleidt je collega’s die de opleiding tot gezondheidszorgpsycholoog volgen. Ben je daarnaast doortastend, sociaal handig en kun je goed zelfstandig werken, dan zijn we op zoek naar jou!

OVER WELKE FUNCTIE-EISEN BESCHIK JE?

Je beschikt over de volgende functie-eisen:

 • Je bent geregistreerd in het BIG-register als GZ-psycholoog;
 • Je beschikt bij voorkeur over het gewoon lidmaatschap van de VGCt;
 • Je beschikt minimaal over de basiscursus EMDR, bij voorkeur vervolgcursus of registratie als Practitioner.
 • Bij voorkeur beschik je over specifieke vaardigheden op gebied van persoonlijkheidsproblematiek (schematherapie) en/of bijvoorbeeld relatietherapie.
 • Je beschikt over een goede schriftelijke en mondelinge uitdrukkingsvaardigheid.

WAT KUNNEN WE JOU BIEDEN?

Voor ons is plezierig werken erg belangrijk. We bieden je een dynamische werkomgeving in een enthousiast team waar ruimte bestaat voor eigen initiatief. Je ontvangt een bruto maandsalaris conform cao-ggz, functiegroep 65. Daarnaast bieden we een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket.  

INTERESSE? SOLLICITEER DIRECT!

Heb je interesse en denk je dat je goed zou passen binnen PPB, solliciteer dan direct door je motivatie met CV naar  mb@psychologenpraktijkbeukering.nl te sturen. Of bel voor meer informatie met Meike Beukering, tel.06 - 46192979